Фирмени новини

Фирмени новини

Успешно пътуване до Италия за AF

Публикувано на 03/12/12

AF International, производител и доставчик на специализирани почистващи продукти за информационно-комуникационните технологии, през миналата седмица взе участие като изложител на шоуто Big Buyer в Болоня, Италия.

Шоуто привлича дистрибутори на едро, както и доставчици на офис продукти, търговци на дребно, складове за канцеларски продукти и търговски групови асоциации. То предлага перфектното място за среща с потенциални купувачи и ключови специалисти, които вземат решенията за закупуване.

Карън Херисън, маркетинг мениджър "AF участва в шоуто с цел да намери потенциални нови дистрибутори на италианския пазар. По време на шоуто имахме възможност да направим няколко много добри контакти с дистрибутори от областта на информационните технологии и канцеларските продукти, с които Лучиана Рици, нашият агент за Италия, ще продължи да контактува директно след шоуто. Ние си тръгнахме от шоуто с изключително положително усещане относно бъдещето на AF в Италия."

Херисън продължава: "Стратегията на AF винаги е била да формира пазара и с правилната дистрибуция ние бихме могли да вършим това и да развиваме категорията с риселърите и крайните потребители. Това е категория, в която риселърите правят отлични маржове и продуктите са идеални за свързани продажби.