Фирмени новини

Фирмени новини

AF - Перфектният пълнител за чорапчето през тази Коледа

Публикувано на 04/12/12

Изложението за технически джаджи The Gadget Show за пръв път ще се състои в Лондон, в изложбения център Excel от 30 ноември до 2 декември. Шоуто ще даде възможност на посетителите да видят най-модерните технологии, джаджи и джунджурийки, които ще могат и да се купуват, точно навреме за Коледа.

AF ще излагат на шоуто, ще промотират и карат посетителите да осъзнаят, че поддържането на оборудването чисто и без бацили е изключително важно. Те ще демонстрират правилния начин на почистване и също така ще продават продукти на щанда, ще обясняват на хората къде могат да купуват тези продукти след изложението. Гамата продукти на AF са перфектния пълнител за коледното чорапче, който можете да си позволите.

Шоуто The Gadget Show покрива целия обхват на техническата индустрия със специализирани зони и средства за запознаване на посетителите с най-доброто, което разнообразните технически производства могат да предложат. Това изумително шоу предизвика още веднъж масово търсене на билети, които бяха разпродадени дни преди началото.

Посетителите на щанда ще могат също да вземат безплатен мострен пакет, да тестват сами продуктите и да получат оригинален USB вентилатор със всяка покупка.