Фирмени новини

Фирмени новини

Изложението The Gadget Show 'Коледа' - Имате ли билет?

Публикувано на 19/11/12

Изложението за технически джаджи The Gadget Show за пръв път ще се състои в Лондон, в изложбения център Excel от 30 ноември до 2 декември. Шоуто ще предложи на посетителите най-модерните технологии, джаджи и джунджурийки, които ще могат и да се купуват, точно навреме за Коледа.

Шоуто The Gadget Show покрива целия обхват на техническата индустрия със специализирани зони и средства за запознаване на посетителите с най-доброто, което разнообразните технически производства могат да предложат. Това изумително шоу предизвика още веднъж масово търсене на билети, които бяха разпродадени за няколко дни много преди началото, а вече фактически са разпродадени и специалните места в театъра Super Theatre.

AF International, утвърден производител на специализирани почистващи продукти за персонални компютри, офис оборудване, игрални технически средства и мултимедия скоро ще проведе състезание чрез своите Facebook и Twitter социални медийни сайтове за да раздаде билети в навечерието на шоуто.

AF ще излагат на шоуто, ще промотират и карат посетителите да осъзнаят, че поддържането на оборудването чисто и без бацили е изключително важно, ще демонстрират правилния начин на почистване и също така ще продават продукти по време на изложението, ще обясняват на хората къде могат да купуват тези продукти. Гамата продукти на AF са перфектния пълнител за коледното чорапче, който можете да си позволите.

Посетителите на щанда ще могат също да вземат безплатен мострен пакет, да тестват сами продуктите и да получат оригинален USB вентилатор със всяка покупка.

Повече от 40 години AF International разработва решения за почистване за специфични случаи в техническите средства и офис-оборудването. На нашата Facebook страница и на Twitter @AFInternational можете да намерите последни новини, състезания и награди.