Фирмени новини

Фирмени новини

AF ви дава шанс да спечелите билети за шоуто за технически джаджи The Gadget Show Live

Публикувано на 28/03/13

The Gadget Show Live ще се проведе в Националния Изложбен Център (NEC) в Бирмингам от 3 до 7 април 2013г. Шоуто ще предложи на посетителите достъп до най-модерните технологии, технически джаджи и джунджурийки, които се предлагат сега и в бъдеще.

The Gadget Show покрива целия обхват на техническата индустрия със специализирани зони и средства за запознаване на посетителите с най-доброто, което разнообразните технически производства могат да предложат. Това изумително шоу предизвика още веднъж масово търсене на билети, които бяха разпродадени за няколко дни много преди началото, а вече фактически са разпродадени и специалните места в театъра Super Theatre. Както и да е, вие не трябва да го пропускате, можете да участвате в междинното състезание на AF и да спечелите много видове билети за след шоуто.

AF International, утвърден производител на специализирани почистващи продукти за персонални компютри, офис оборудване, игрални технически средства и сензорни екрани, ще участва отново като изложител в това много популярно събитие (щанд D180).

Карън Херисън, маркетинг мениджър "Шоуто The Gadget Show Live има над 25,000 посетители всеки ден, което го прави едно от най-посещаваните изложения, на които е домакин Националният Изложбен Център в Бирмингам. Като изложители, ние имаме достъп до много видове билети за след шоуто и ние ще ги раздаваме чрез състезание в нашите социални медийни сайтове. Защо да не влезете в нашата Facebook страница или да се присъедините към нас в Twitter и да участвате, това е и безплатно, и забавно."

AF ще запознава посетителите с причините, поради които почистването е толкова важно, като им демонстрира как да почистват безопасно различни технически джаджи и ще продава на шоуто няколко избрани продуктови групи. Всеки посетител на щанда ще получи безплатен мострен пакет, за да може да тества преди покупката.

На нашата Facebook страница и на Twitter @AFInternational можете да намерите последни новини, състезания и награди.