Your Home work environment Telephone Tablet Console Remote control Television Optical discs

Почистването е заразително

Броили ли сте някога хай-тек устройствата и разните джаджи в дома си? Телевизори, компютри, таблети, телефони, игрални конзоли, цифрови камери, четци на електронни книги, цифрови радиоприемници... списъкът продължава. Сега си помислете колко често ги чистите или дезинфекцирате.

Повечето домакинства са придирчиви по отношение на почистването на тоалетната, но какво да кажем за дистанционното на телевизора или конзолата за игри, например? Споделяни от цялото семейство, всички ние се докосваме до тях много повече, отколкото до тоалетната - което означава, че вие може би си разменяте микроби и бактерии всеки път, когато превключвате канала за някоя сапунка.

Кликнете върху предметите от бита, за да откриете как да победите микробите, които не можете да видите.

Не говорете мръснo

Има близо 24 милиона стационарни телефона в Обединеното кралство. И с до 319 бактерии върху всеки квадратен инч от слушалката, домашният ви телефон е потенциално по-вреден за вашето семейство, отколкото тоалетната.

Редовното почистване на вашия телефон се препоръчва, но трябва да избягвате използването на силиконови или восъчни мебелни гланцове, тъй като остатъците след тях всъщност привличат микробите. Можете да поддържате своята обичаща микробите слушалка на телефона хигиенично чиста с нашата гама продукти Phone-Clene. Предлага се в голямо разнообразие от опаковки.

Почистване на сензорен екран

От таблети и смартфони до дистанционни устройства и навигационни системи, сензорният екран се превръща в основен начин за взаимодействие с техническите средства.

"И с всяко докосване от всеки един човек се създава възможност за прехвърляне на микроби или потенциално вредни бактерии. Гамата продукти на AF е формулирана така, че да държи тези бактерии на разстояние. С редовната употреба на нашия Smart-Clene Kit вие не само предотвратявате разпространението на микробите, но и поддържате сензорните си екрани безупречно чисти."

Това е краят на играта за микробите

Почти половината от тези, които играят на игрални конзоли вкъщи, споделят това забавление с до 5 души. Контролерите, които се използват по няколко часа всеки ден, скоро се превръщат в лабораторен съд за развъждане на микроби и бактерии. Натрупването на прах и мръсотия с течение на времето може също така да попречи на работата на бутоните и да увеличи времето за реакция на потребителите.

Можете да запазите вашите игри хигиенично чисти, да работят добре и да изглеждат добре: продуктът Console-Clene е идеален за по-големи принадлежности за игри, за корпусите на преносимите устройства и за повърхностите на стационарните игри. Controller-Clene са кърпички в индивидуални пликчета за почистване на контролери, а Smart-Clene кърпичките са идеални за преносими игрални конзоли, MP3 плейъри, мобилни телефони или устройства със сензорен дисплей. Нашият Game-Clene Plus комплект ви дава всичко, от което се нуждаете за правилното щателно почистване.

Превключете на редовно почистване

Дистанционното на телевизора е носител и благодатна почва за развъждане на микроби и бактерии в дома. Повече от половината от нас го ползват общо и почти 30% от нас признават, че никога не го почистват. Следващият път, когато всички сте седнали да гледате телевизия, просто наблюдавайте как членовете на семейството кашлят и кихат, работят с дистанционното и после си го предават.

Редовното почистване може да помогне за предотвратяване на разпространението на настинки и епидемии от грип в семейството. Ние препоръчваме нашия продукт Controller-Clene - индивидуални кърпички в пакетче за ефективно антибактериално почистване на контролери (управляващи устройства).

За вашето удоволствие от гледането

Докато екранът на вашия телевизор не може да бъде мястото номер едно за укриване на микроби, той може да има отрицателен ефект върху вашето здраве, ако е мръсен. Това е така, защото мръсотията, прахът и мазните отпечатъци от пръсти могат да направят екрана труден за четене, карайки ви да гледате накриво, за да видите добре картината, което може да предизвика главоболие и преумора на очите.

Независимо дали гледате стар телевизор с кинескоп, LCD/LED, TFT или плазма, един от продуктите от нашата гама Multi-Screen Clene ще остави вашия екран без петна и без статично елетричество.

За оптимална работа на плейъра

Поддържането на вашето оборудване чисто не само ще помогне на вас и вашето семейство да бъдете здрави. Чрез редовното използване на продукт за почистване на оптиката във вашия компютър, конзола за игри или CD/DVD плейър, вие ще удължите живота им и ще осигурите оптималната им работа.

Ние имаме редица лесни за употреба продукти, специално предназначени за тази цел: Просто поставете нашия диск CD/DVD Lens Clene и той ще остави вашето дисково устройство чисто и без прах. Нашият продукт Sprayduster също е идеален за тези труднодостъпни места, а нашият CD-Clene продукт е идеален за предпазване от прехвърляне на прах и мръсотия от вашите компакт-дискове в дисковото устройство.