Mobile Working work environment Laptop Tablet Mobile

Почистването е заразително

Ние ставаме все по-свързани един с друг чрез пренасянето на нашето социално и професионално ежедневие върху смартфоните и лаптопите.

И това означава, че нашите технически средства отиват навсякъде, където и да отидем и са изложени на един цял нов свят от бактерии и микроби.

Когато знаеш, че една трета от британците използват своите мобилни телефони докато са в тоалетната, лесно е да се разбере защо почистването е от съществено значение за предпазване от инфекции и да не станеш жертва на синдрома “има нещо в офиса”.

Кликнете върху отделните предмети, за да откриете как да победите микробите, които не можете да видите.

Бъдете умни с мобилния си телефон

За съжаление, мобилни телефони са толкова привлекателни за бактериите, колкото и за нас. Те се загряват при употреба и понякога се напръскват с протеини докато говорим в тях, осигурявайки почти перфектни условия за размножаване на микробите.

В изследване, проведено от Лондонското Училище по Хигиена и Тропическа Медицина в 92% от тестваните мобилни телефони е имало бактерии.

В AF имаме широка гама от специално формулирани продукти - кърпички, предлагани в стандартни туби и в по-малки преносими плоски опаковки, които са антистатични и не зацапват, така че те не само убиват бактериите, но и помагат да поддържате телефона си чист.

Работете с един чист лаптоп

Хубавото на лаптопите е това, че не е нужно да спрете това, което правите, за да продължите да работите с тях.

Така че, колко често сте натискали клавишите докато ядете или си облизвате пръстите преди да се гмурнете обратно във Facebook? И колко често някой друг го е правил, макар и за миг?

Всичкото това натрупване на мазнина, трохи и боклуци създава идеална среда за развъждане на микроби и ако не можете да се откажете от навиците си, то си струва да почиствате лаптопа си всеки ден.

WИзмиването на ръцете винаги ще помогне, но нашите продукти доказано убиват 99% от бактериите и помагат за по-ясно изображение и по-малко натоварване на очите.

Технологии за чист сензорен екран

От таблетите и смартфоните до дистанционните и навигационни системи, сензорният екран се превръща в стандартен начин за взаимодействие с техническите средства.

И с всяко докосване от всеки човек се създава възможност за прехвърляне на микроби или потенциално вредни бактерии.

Гамата продукти на AF е формулирана така, че да държи тези бактерии на разстояние. С редовната им употреба вие не само предотвратявате разпространението на микробите, но и поддържате сензорните си екрани безупречно чисти.