Choose another country or region to see content specific to your location.

Условия за Използване (на Уебсайта)

Условия за Използване (на Уебсайта)

Условия за използване на Уебсайта

Добре дошли в нашия сайт. Ако продължите да разглеждате и използвате този сайт, вие се съгласявате да спазвате и да бъдете обвързани със следните условия на ползване, които заедно с нашата политика за поверителност уреждат отношенията на HK Wentworth Limited с вас във връзка с този уебсайт. Ако не сте съгласни с която и да е част от тези условия, моля не използвайте нашия сайт.

Терминът "HK Wentworth Limited" или "нас" или "ние" се отнася за собственика на сайта, чието седалище е Ashby Park, Coalfield Way, Ashby de la Zouch, Leicesterhire LE65 1JR. Нашата компания е с регистрационен номер 00368850. Терминът "вие" се отнася за потребителя или зрителя на нашия уебсайт.

Използването на този сайт е предмет на следните условия за ползване:

Съдържанието на страниците на този сайт е само за ваша обща информация и употреба. То е обект на промяна без предупреждение.

Нито ние, нито някоя трета страна дава някаква гаранция или поема отговорност по отношение на точността, навременността, действието, пълнотата или съответствието на информацията и материалите, открити или предлагани на този сайт за всяка конкретна цел. Вие се съгласявате, че такава информация и материали могат да съдържат неточности или грешки и ние изрично изключваме отговорност за всякакви такива неточности или грешки в максимална степен, позволена от закона. Използването на всяка информация или материали от този сайт е изцяло на ваш собствен риск, за което ние не носим отговорност. На ваша собствена отговорност ще бъде това, да се гарантира, че всички продукти, услуги или информация, достъпни чрез този сайт отговарят на вашите специфични изисквания.

Този сайт съдържа материали, които са наша собственост или са лицензирани за нас. Тези материали включват, но не се ограничават само до дизайна, оформлението, външният вид и графиките. Възпроизвеждането е забранено, освен в съответствие с предупреждението за авторските права, което е част от тези условия.

Всички търговски марки, възпроизведени в този сайт, които не са собственост на оператора или той има лиценз за тях, са признати в сайта. Неразрешеното използване на този сайт може да е основание за иск за щети и/или да бъде престъпление.

От време на време, този сайт може да съдържа връзки към други сайтове. Тези връзки са дадени за ваше удобство за да предоставят допълнителна информация. Това не означава, че ние подкрепяме уебсайта (сайтовете). Ние не носим отговорност за съдържанието на свързания уебсайт (сайтове).

Използването от вас на този сайт и всички спорове, произтичащи от такова ползване на сайта е подчинено на законите на Англия, Северна Ирландия, Шотландия и Уелс.